Pradinis Gyvenimas Žmonės Svečiuose sveikuolė žurnalistė Milda Noreikaitė

Svečiuose sveikuolė žurnalistė Milda Noreikaitė

0

Su mokyklos ketvirtokais sveikuolė žurnalistė Milda Noreikaitė kalbėjo apie saldumynus. Vaikai mokėsi nedėti į save beverčių produktų, tai kepėme skanų avižinį pyragą be baltų kvietinių miltų ir cukraus. Ketvirtokai suprato kaip svarbu rūpintis savo sveikata nuo mažens. Siūlome visiems išsikepti šį labai saldų ir skanų pyragą.

Mokytoja Nijolė Grotuzienė

Avižinis pyragas
Ingredients
  • 300 g avižinių miltų
  • 4-5 vnt. banaų
  • 150 g anakardžio riešutų
  • 15-20 vnt datulių
  • 2 šaukštai kokoso drožlių
  • 2 šaukštai aguonų
  • 1 šaukštelis cinamono
  • 0,5 šaukštelio ciberžolės
  • 100 g vandens
  • 50-70 g šalto spaudimo saulėgrąžų aliejaus arba tokio aliejaus, kurio turime.
  • Moliūgų sėklos arba kitos mėgstamos sėklos pyrago puošybai.
  • Soda ir citrina arba kepimo milteliai.
Instructions
  1. Viską sumaišius, kepti 190 laipsnių orkaitėje 1 val. 30 min.

 

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia