Jums reikės: 200 g juodojo šokolado, 200 g sviesto, 200 g kiaušinio trynių, 200 g cukraus, 170 g kiaušinio baltymų.
Gaminimo eiga: Ištirpinkite šokoladą su sviestu. Atskiruose induose išplakite kiaušinio trynius su cukrumi ir baltymus. Išplaktus trynius atsargiai įmaišykite į ištirpintą šokoladą, o vėliau į masę pilkite ir baltymus. Viską lėtai permaišykite iki vientisos masės, kurią padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną dalį 20–25 min. kepkite 170°C temperatūroje, o likusią dalį pilkite ant iškepusio ir atvėsusio pyragaičio. Tuomet jį palaikykite šaldiklyje, kol sustings.
Laida „Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!
Laidos įrašą galite žiūrėti ČIA:
Nematote video, spauskite ČIA.