Tiesiog atradimas. Labai skanūs krabų lazdelių blyneliai. Pirštus aplaižysite…
400 g krabų lazdelių, smulkiai supjaustytų
1 šaukštas citrinos sulčių
2 kiaušiniai, lengvai išplakti
3 šaukštai miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1/3 st. šalto alaus
druskos, pipirų
Sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir kiaušinius. Pagardinti druska ir pipirais. Suberti miltus, supiltų alų ir gerai išmaišyti.
Dėti į keptuvę po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Galima ir modifikuoti: jei nenorite daug alaus, maišyti su pienu (tik negarantuoju, kad alus su pienu nesipjauna:) ). Citrinos galima nedėti. Vietoj kepimo miltelių dėti nugesintą sodą.
Receptas pasiskolintas iš http://skanusgyvenimas.blogspot.com