Šiupinys

    0

    siupinys thumb other418 313

    Gardi šviežių bulvių košė su spirgiais.

    Bulvės
    žirniai
    druska
    lašiniai
    vanduo
    svogūnai

    Sutarkuojate nuskustas bulves.

    tasrkiai thumb other426 319

    Įdedate druskos.

    Įpilate vandens. Negailėkite, nes vanduo vistiek išgaruos, o jo reikia, kad košė išvirtų. Proceso metu gali tekti ir papildyti vandens, priklausomai nuo situacijos.

    Viską uždengiame ir dedame ant nedidelės ugnies. Patartina kuo dažniau maišyti, nes košė tikrai greitai svyla.

    Prieš pabaigą suberiate žirnius. Neturint šviežių žirnių,  galima dėti ir konservuotus.

    kose thumb other413 268

    Kol košė verda, pasiruoškite padažą (žinoma, nepamirškit košės, ją karts nuo karto gerai pamaišykite).

    Susipjaustome svogūnus.

    sviogunai thumb other424 319

    Tada lašinukus:

    lasiniai thumb other428 322

    Viską pakepinus ir išvirus košei, tiekiama ant stalo Į padažą pagal skonį galima įdėti ir grietinės.

    siupinys thumb other418 313

    Skanaus...

    vilkmerge.lt

    Atsakyti:

    Prašome įrašyti komentarą
    Prašome įvesti vardą čia