Labai skani traški vištiena.
500 g vištienos filė
1 vnt česnako galvutė
8 šaukštai krakmolo
druskos
prieskonių
Supjaustome vištienos filė nedideliais gabalėliais (panašiai kaip guliašui).
Paimame bet kokį švarų plastikinį maišelį ir sudedame vištieną. Į maišelį įdedema smulkintą ar tarkuotą česnaką, druską, prieskonius. Gerai išmaigome, išpurtome maišelį, kad vištienos gabalėliai gerai apliptų.
Tada beriame krakmolą ir taip pat gerai išpurtome, išmaigome maišelį. (galime palikti 20 min., nors nebūtinai). Tuomet maišelio turinį beriame į keptuvę ir kepame pradžioje ant stiprios ugnies, kol apskrunda. Tada 20 min. kepame ant silpnos ugnies.
Patiekiame su bulvių koše, salotomis ar pan.
Skanaus…