Viešbutis – restoranas „BIG STONE“ niekada nesustoja tobulėti ir koja kojon žengia su naujausiomis bei madingiausiomis kulinarijos ir maisto gamybos technologijų tendencijomis! Rugsėjo pradžioje „BIG STONE“ komanda žinių sėmėsi net iš dviejų renginių. Rygoje dalyvauta didžiausioje Baltijos šalyse maisto pramonės parodoje „Riga Food 2016“, kurioje net 700 dalyvių iš 37 šalių pristatinėjo pasaulines maisto gamybos naujoves ir džiugino neįtikėtina patiekalų ir maisto produktų įvairove.
Tuo tarpu Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuotoje prezentacijoje „Tautinė lietuvių virtuvė“ buvo pateikiamos idėjos kaip šiuolaikiškai pateikti lietuvių tautinės virtuvės skonius, ypatingą dėmesį skiriant nuo seno Lietuvos dvaruose gaminamų patiekalų paruošimui.
Pasisėmę idėjų ir įkvėpimo „BIG STONE“ komanda nekantrauja naujais sumanymais pasidalinti su svečiais!