Klubo lankytojai mėgsta pasimušti

    1157
    0

    Spalio 17 dieną, apie 03.30 val., muštynių metu prie naktinio klubo „Vilkaja”, Vilniaus g. 90A, nepažįstamas jaunuolis sudaužė UAB „ASP Security” automobilio OPEL ASTRA priekinį žibintą. Nuostoliai tikslinami.Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

    Po 20 minučių šalia klubo „Vilkaja” A. K. , gyvenanti Žiedo g. pasipriešino policijos pareigūnams. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

    Apie 9 val. pilietis R. J. pastebėjo, kad per duris buvo įsibrauta į jo sodo namelį, esantį sodų bendrijoje „Draugystė”, Pušynėlio g.  ir iš vidaus pavogta dujinė viryklė, dujų balionas, sugadintos įėjimo durys, bei elektros skaitliukas. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas,

    Apie 11.40 val. sodų bendrijoje  „Dukstynėlė” rastas pasikorusio piliečio D.J. lavonas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo.

    Apie 6 val. pilietis K. K. būdamas sodų bendrijoje „Armona”, atsibudęs pastebėjo, jog iš kelnių kišenės dingo mobilaus ryšio telefonas „Nokia 6303 i”. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

    Rugsėjo 14 dieną,  apie 4 val. iš namų Ukmergės r. Jutkonių k. išėjo ir iki šio laiko negrįžo pilietis D.V. Buvo apsirengęs mėlynos spalvos striuke, juodais treningais, ant galvos buvo užsidėjęs žalią kepurę.

    Per praėjusią parą užregistruota pranešimų –19;
    išvykta į šeimyninius ginčus – 2;
    užregistruota techninių eismo įvykių – 0;
    sulaikyta neblaivių vairuotojų – 0;
    priimta pareiškimų – 2.
    Išaiškinta administracinės teisės pažeidimų – 13,
    iš jų:
    viešosios tvarkos pažeidimų –2 ;
    alkoholio vartojimas arba girto pasirodymas viešoje vietoje – 2;
    sulaikyta už administracinės teisės pažeidimus -0 ;
    atsisakyta pradėti ikiteisminius tyrimus-1;
    nubausta už KET pažeidimus – 11.

    Vilniaus apskrities VPK Ukmergės r. policijos komisariato informacija

    Atsakyti:

    Prašome įrašyti komentarą
    Prašome įvesti vardą čia