Pradinis Kultūra Renginiai Nauja edukacijų erdvė Ukmergėje – „Kėkštas”

Nauja edukacijų erdvė Ukmergėje – „Kėkštas”

679
0

Spalio 9-ąją Ukmergės kultūros centre duris atvėrė nauja edukacijų erdvė „Kėkštas”, skirta turiningam laisvalaikiui, susitikimams, tradicijų puoselėjimui, kūrybos skatinimui ir ne tik. Erdvė atvira visiems – tiek norintiems dalyvauti organizuojamose edukacijose, tiek patiems organizuojant renginius, posėdžius ir kt.

„Erdvės įrengimo idėja gimė dar vasarą, kai organizavome aktyvias edukacijas vaikų stovyklose. Tačiau edukaciniai užsiėmimai gali vykti bet kuriuo metų laiku ir būti skirti įvairaus amžiaus dalyviams. Nuolatinė erdvė leis laisviau planuoti veiklas ir renginius”, – dalijasi edukacinės erdvės „Kėkštas” iniciatorė, Ukmergės kultūros centro edukacinių veiklų organizatorė Inga Kerbelytė-Orvydienė. Erdvė buvo atidaryta renginio „Įsibėgėjimai” metu, tad dalyviai turėjo išskirtinę galimybę pirmieji pamatyti erdvę.

Studijos pavadinimas neatsitiktinis – būtent kėkšto plunksna yra vaizduojama Ukmergės kultūros centro logotipe. Kėkštai neretai aplanko šalia kultūros centro augančius ąžuolus, o juos pastebėti galite dėl jų ryškiai mėlynos spalvos plunksnų. Kėkštus Lietuvoje galima sutikti ištisus metus, o daugiausia – rugsėjį ir spalį, tad ypač simboliška, jog edukacijų erdvė atidaryta būtent dabar.

„Kėkštas” bus atviras visiems – jau spalį prasidės edukacijos „Augalų paslaptys“ ir muilo gamyba. Kaip jose dalyvauti ir daugiau informacijos rasite Ukmergės kultūros centro puslapyje. Taip pat, bus galimybė erdvę nuomoti individualiems renginiams – patalpos talpins apie 30 žmonių.

Edukacinių veiklų organizatorė Inga Kerbelytė-Orvydienė drauge su partneriais organizuos užsiėmimus, renginius erdvėje nuolat – kviečiame sekti informaciją ir praturtinti laisvalaikį turiningomis veiklomis bei naujomis žiniomis!

Ukmergės kultūros centro informacija

Fotografo Dainiaus Vyto nuotraukos

Atsakyti:

Prašome įrašyti komentarą
Prašome įvesti vardą čia